Csatlakozz hozzánk!

TOP termékek

Helló, a RELAX Babatextil webáruházban jársz

Csapó Ivett - R E L A X Babatextil Blog

15
Febr
Lezárult az Angelic Sweet Babies jóvoltából megvalósuló "Már nagyon várom a kisbabám!" fotópályázatunk. Eredményhirdetés következik :)
07
Febr
Zene… mindannyiunk életének része. Kinek így, kinek úgy. Hitted volna, hogy Babád már a pocakodban folyton „zenével” van körülvéve? Ez a zene az Anya szívdobogása, a ki- és belégzésének ritmusa.
26
Jan
A Babával való közlekedéssel kapcsolatban elsőre szinte mindenkinek a babakocsi jut az eszébe. De miért is? Nem elég, hogy drága, sok helyet foglal, még nehéz is, ráadásul sok Baba nem szeret benne hosszabb időt tölteni. Így a babakocsi kérdést már meg is beszéltük. Na de akkor hogyan közlekedjünk? Itt a hordozás lehetősége, ami nemcsak kényelmes, hanem egy csodálatos kapcsolat is Baba és Mama között.
16
Jan
Nekünk nőknek, az élet egyik legnagyobb ajándéka az a kilenc hónap, míg gyermekünket a szívünk alatt hordjuk. Ez a varázslatos állapot változást eredményez minden nő életében. Nemcsak fizikai változásról van szó, bár ez szemmel látható, látványos része a várandósságnak. Ennél sokkal fontosabb a megfoghatatlan lelki változás, az anyaságba való átalakulás.
05
Jan
Egy babaszoba kialakításánál legelső és legfontosabb szempont a biztonság, majd ezután következik a harmónia és a praktikum. De mindezt hogyan? Összeállítottam egy listát, ami megkönnyíti a dolgod a gyerekszoba tervezésekor. Mire a végére érsz, lelkesen indulsz neki a feladatnak, azt garantálom!
30
Dec
Szeretettel invitállak az Angelic Sweet Babies jóvoltából, a RELAX Babatextil Webáruház támogatásával megvalósuló fotópályázatra
29
Dec
Felmérések bizonyítják, hogy az első próbálkozásra csupán a párok 20-25%-a örülhet a két csíknak a terhességi teszten. Várj, várj! Ne ijedj meg! Megnyugtatásként az is kiderül a statisztikából, hogy a Babát tervező párok fél éven át tartó próbálkozás után 60%-a sikerrel jár, 70%-uk kilenc hónapon belül, míg egy éven át tartó próbálkozás után 80%-a rálép a szülővé válás útjára. Megnyugodtál, ugye? Látod, nem vagy egyedül. Ne légy türelmetlen, és NE STRESSZELJ!