Csatlakozz hozzánk!

TOP termékek

Helló, a RELAX Babatextil webáruházban jársz

Csapó Ivett - R E L A X Babatextil Blog

Induljon a dobpergés és lássuk a nyerteseket...

2011.02.15 17:41
Lezárult az Angelic Sweet Babies jóvoltából megvalósuló "Már nagyon várom a kisbabám!" fotópályázatunk. Eredményhirdetés következik :)

Kedves Kismamák, kedves Anyukák!

 

Köszönöm, hogy részt vettetek a „Már nagyon várom a kisbabám!” fotópályázaton, melyet az Angelic Sweet Babies jóvoltából szerveztünk meg. (Ezúton is köszönöm Nekik az együttműködést!)

 

A választás nem volt egyszerű, hiszen minden pocakos kismama gyönyörű. Végül kialakult a sorrend. Akkor most induljon a dobpergés és lássuk a nyerteseket:

 

1. helyezett: Mihálka Valéria. Nyereménye: 5000 Ft értékű RELAX Babatextil vásárlási utalvány

 

2. helyezett: Dr. Farkasné Németh Krisztina. Nyereménye: 3000 Ft értékű RELAX Babatextil vásárlási utalvány

 

3. helyezett: Módly Judit. Nyereménye: 2000 Ft értékű RELAX Babatextil vásárlási utalvány.

 

Az Angelic Sweet Babies zsűrijének sorrendje:

1. Magyarné Tóth Barbara
2. Turi Beatrix
3. Csomor Réka
Különdíj - Nagyné Fenyő Virág
Oldalunk Kedvence - Máténé Berki Edit
Szülői Zsűri kedvence - Glaubné Knoch Zsuzsanna 

 

A részvétellel természetesen mindenki nyert, hiszen ezúton szeretném virtuálisan is átnyújtani Nektek a 20%-os vásárlási kedvezmény kupont, amit bármilyen készleten lévő RELAX márkájú termék rendelése esetén be tudtok váltani. Az aktuális raktárkészletet a zöld pipánál láthatod. (Figyelem! Akciós termékekre és a szállítási költségre nem vonatkozik a kedvezmény). A kupont 2011. február 28-ig tudjátok beváltani. Rendelés esetén kérem, tüntessétek fel a megjegyzés rovatba, hogy „FOTÓPÁLYÁZAT”, illetve a neveteket is. Majd várjátok meg a visszaigazolás utáni e-mail-ünket, melyben megírjuk a pontos fizetendő végösszeget.

 

Mindenkinek jó nézelődést kívánok a RELAX Babatextil webáruházban! Remélem, hamarosan újra találkozunk az Angelic Sweet Babies (www.angelicsweetbabies.hu) újabb fotópályázatán, ahol talán már az apró pocaklakóitokat is megismerhetjük :)

 

Szeretettel,

csi

Csapó Ivett

RELAX Babatextil