Csatlakozz hozzánk!
Kategóriák
RELAX hírek, akciók
10% kedvezmény

A RELAX Klubkedvezmények részleteiért
kattints ide >>>

Klubkártya kedvezmény

bmt

TOP termékek

Hírek

2018.09.18
Nagy őszi Baby Boom

 

Tudtad, hogy szeptemberben sokkal több gyerek születik, mint a többi hónapban? Milyen érdekes! Pontosan kilenc hónappal karácsony után…

Egyes nemzetközi statisztikák szerint a tíz leggyakoribb születésnapból hét szeptember végére esik. Közel egy évtizedes vizsgálat adatai alapján az éves születésszám kilenc százaléka esik szeptemberre, a többi hónapban egyenletesen oszlik el az újszülöttek száma: átlagosan 8,3 százalék születik egy-egy hónapban.

Csomagösszeállításunkkal az újszülötteknek - és persze szüleiknek – készültünk.

Az akcióban szereplő négyrészes garnitúrák (paplan+párna+rácsvédő+zsebes tároló) mellé most 6100 Ft értékű ajándékot adunk: egy Nyári takarót baby méretben és egy három darabos tetra pelenka csomagot. Mindkettő ajándék színét Te választhatod ki.

Bővebben az ajándékokról:

  • Ne feledd, jövőre is lesz nyár! Nyári takaróinkat tavasztól őszig használhatod méretéből adódóan újszülött kortól a Baba kb. két éves koráig. Most ezt az ajándékot nem fogod tudni rögtön használatba venni, de gondolj csak bele, ha megjelennek tavasszal az első meleg napsugarak, már elő is veheted.
  • A bambinomio® muszlin kendő jó nedvszívó képessége miatt sokrétűen használható: büfiztetéshez, a kiságyba a baba feje alá, de mosható pelenkába hajtogatva is kiválóan alkalmas. A kendők olyan puha anyagból készülnek, amelyek különösen megfelelnek az egészen kis babák és az érzékeny bőrük számára. 100% tiszta pamutból készülnek. Egy csomag 3 db 70x70 cm-eskendőt tartalmaz.

De itt még nem ért véget a meglepetés, jól figyelj! Ráadásként most vissza is nyerheted rendelésed értékét. Hogyan? Vegyél részt a Nagy őszi Baby Boom akcióban és rendeld meg születendő Babádnak a négyrészes garnitúráját. Ne feledd kiválasztani mellé a két ajándékot is! A legfontosabbal készen vagy, most már nincs más tennivalód, csak várd meg a sorsolást, melyet október 2-án tartunk. A Nagy őszi Baby Boom akcióban résztvevők közül egy valaki visszanyeri a garnitúra árát, melyet ajándékutalvány formájában, elektronikusan küldünk majd el a szerencsés nyertesnek.

Miért érdemes részt venned az akcióban?

  • Babádnak egy 100% pamutból készült prémium minőségű garnitúrája lesz
  • Bezsebelheted a garnitúra mellé a két ajándékot
  • Te választhatod ki az ajándékok színét, mintáját
  • Részt veszel a sorsoláson
  • Visszanyerheted a garnitúra árát

Az akció egész szeptemberben érvényes!

Webáruház készítés